Glædelig jul

Julen nærmer sig med hastige skridt. I takt med at det bliver koldere og koldere, og drivhuset lidt efter lidt bliver isoleret med bobleplast, bliver småkagedåserne fyldt op. Nu kommer snart den anstrengende tid, hvor kagedåserne skal tømmes igen.

Vi har et par beskedne lyskæder og et par op-ned´er i vinduerne. Ikke noget særligt, men det ser da meget hyggeligt ud. Andre gør mere ud af det. Den anden dag var vi en tur i nabobyen Hinnerup for at nyde julens lys. I Fredensgade har den ikke fået for lidt med udsmykningen. Ungerne ville gerne, at det var vores have, der så sådan ud.

Det er da også flot, selvom noget af det måske er lidt vel rigeligt, men det må altså være underligt at bo på den ellers stille gade. Tilsyneladende var det kun ganske få, der gjorde som os, nemlig parkerede på en parkeringsplads og gik de få hundrede meter hen for at se lysene. Der var mere biltrafik i Fredensgade, end i byens hovedgade.

Juleudsmykning i Hinnerup
Det er nærmest overvældende med al den udsmykning.

Børnene kunne godt tænke sig lidt mere julelys i haven, men indtil videre må vi nøjes med disse billeder fra andre haver. Vi lader billederne stå lidt endnu, og ønsker GLÆDELIG JUL til de mange, der gennem året har kigget forbi gourmethaven, og især til alle jer, der har lagt en lille hyggelig hilsen. Det er altid sjovt at høre fra andre haveinteresserede i cyberspace.

Juleudsmykning i Hinnerup
Nissemor og Nissefar med grøden

Juleudsmykning i Hinnerup
Nogle gange er det enkle at foretrække.

 

© Copyright 2006, Gourmethaven. Oprettet: 21. December 2006.

11 online
free counters