Links - Alle links

Dette er gourmethavens linksamling. Her finder du links til havesider og andre sider med indhold, der kan være relevant for haveinteresserede. Linkene i listen herunder er fra kategorien 'Alle links' sorteret efter hvor nye, de er i linksamlingen.

Der er 323 links samlingen.

Viser link 1 til 20 i kategorien 'Alle links'

pv2 pv1 ph1
Næste
ph2
Sidste

 Havehandel 279 klik 

Hos havehandel leverer vi jord, højbede, granit og meget mere til både private og til erhverv. Vi har mange års erfaring og elsker at hjælpe vores kunder med deres haver.

Kategori: Havemøbler og udstyr

 Karnas køkkenhave 803 klik 

Velkommen til min blog, hvor jeg vil fortælle om, hvordan jeg dyrker min økologiske selvforsyningshave. Måske bliver du overrasket, for frøene spirer heller ikke altid som forventet i min have, selv om jeg har mange års erfaring.

Kategori: Private sider og blogs | Økologi

 Godjord.dk 567 klik 

Godjord forhandler muld, jord, spagnum, havemøbler og meget andet.

Kategori: Havemøbler og udstyr

 Økohave Butikken 747 klik 

I Økohaven arbejder vi på at hjælpe både nye og eksisterende havefællesskaber godt på vej. Derudover driver vi en lille webshop, Økohave Butikken, med salg af forskellige produkter henvendt til havefolket.

Kategori: Forhandlere og frøfirmaer

 GratisGødning 994 klik 

GratisGødning er et tilbud til haveejere om at få gratis gødning. Betingelsen er blot, at haveejerne selv skal ud til det nærmeste hestehold og hente gødningen.

GratisGødning formidler kontakt mellem hestehold og haveejere. Det er en hjemmeside, som er designet til at haveejere kan finde det nærmeste hestehold og derefter tage kontakt til dem. Hesteholdene deler glædeligt fra deres hestemøg.

Det er bæredygtigt, miljøvenligt og naturligt.

Kategori: Private sider og blogs

 Så Det Selv ikke aktiv 

Nystartet webshop med en masse spændende frø til haven. Udvalget af chili er voksende og der kommer hele tiden nyheder på siden. Kig forbi og gør en god handel

Kategori: Forhandlere og frøfirmaer

 ByhaveNetværket 761 klik 

ByhaveNetværket igangsætter selv projekter eller støtter andre i opstart eller forbedring af økologiske og permakultur byhaver – herunder legehaver og fælleshaver med urban agriculture.

Kategori: Foreninger

 Havehistorisk Selskab 833 klik 

Havehistorisk Selskab blev stiftet i 1970, med det formål at fremme oplysning om og kendskab til historiske haver og historisk havebrug, herunder at fremme forskning indenfor området. Det sker ved aktiviteter som ekskursioner, foredrag og vidensformidling via udgivelse af et årsskrift.

Kategori: Foreninger

 Volstrup Rullegræs 1113 klik 

En flot grøn plæne er en fryd for øjet og til stor glæde for hele familien. Den er blød at gå på, sjov at lege på og fantastisk at dase på.

Kategori: Belægning

 Rosendals Trädgård 1656 klik 

Rosendals Trädgård är en öppen trädgård för intresserade besökare där huvudsyftet med verksamheten är att åskådliggöra och demonstrera kulturåtgärder i trädgård och park. Verksamheten startade 1983 och har Stiftelsen Rosendals Trädgård som huvudman. Ändamålet är att bedriva biodynamisk odling och pedagogisk verksamhet.

Kategori: Besøgshaver og udstillinger

 Zurface 1198 klik 

Zurface leverer natursten til både privat og erhverv. Du kan finde smuk granit, marmor, kalksten og skifer til både have eller byggeri.

Kategori: Belægning

 Byøkologisk Forum 1281 klik 

Byøkologisk Forum er en Agenda 21 forening, der er stiftet på grundlag af FN`s miljøkonference i 1992. Formålet er at arbejde for en social og økologisk bæredygtig udvikling i Randers Kommune.

Kategori: Foreninger | Økologi

 Sneglebekæmpelse.dk 1296 klik 

Gode råd til bekæmpelse af dræbersnegle i drivhus og have.

Kategori: Private sider og blogs

 Hobbydrivhuset.dk 1510 klik 

Blog om det at have et hobbydrivhus i have. Tips til en bedre høst, og et kig på nogle af de plantesygdomme og udfordringer man kan støde på i det lille drivhus.

Kategori: Private sider og blogs

 Den Helbredende Have på Fejø 1405 klik 

Den Helbredende Have på Fejø drives af foreningen “Den Helbredende Have på Fejø”, stiftet januar 2012. Visionen er at der skal være 600 planter i haven med medicinsk virkning, enten naturvidenskabeligt dokumenteret eller i kulturhistorisk forstand.

Kategori: Besøgshaver og udstillinger

 Plantearven 1281 klik 

Plantearven er foreningen Frøsamlernes projektside. Her kan du for tiden læse om projektet 'Genopdagelse af gamle bælgfrugter'. Projektet er støttet af Det Europæiske Fællesskab og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Kategori: Foreninger

 Dyntaxa - Svensk Taxonomisk Databas 1251 klik 

Dyntaxa är en taxonomisk databas över Sveriges naturligt förekommande organismer. Här kan du söka och få information om svenskt namn, vetenskapligt namn, synonymer, klassificering, m.m.

Dyntaxa utvecklas och förvaltas av ArtDatabanken vid SLU och innehållet uppdateras kontinuerligt med hjälp av taxonomisk expertis. Målsättningen är att databasen skall innehålla taxonomisk information om samtliga Sveriges arter, med fokus på de flercelliga.

Kategori: Databaser

 Checklista över Nordens kärlväxter 1361 klik 

Denna lista avser att omfatta alla i Norden funna kärlväxter (blomväxter, barrträd och ormbunksväxter). Med Norden avses här

  • Danmark (exklusive Grönland)
  • Finland
  • Färöarna
  • Island
  • Norge (inklusive Jan Mayen och Svalbard)
  • Sverige
Kategori: Databaser

 Nordisk illustreret Havebrugsleksikon 1280 klik 

Tredie omarbejdede og forøgede Udgave med talrige Afbildninger i Teksten og 9 farvetrykte Tavler. On-line på nettet.

Kategori: Havebrug

 Havefolket - skrevet af havebloggere 2392 klik 

Havefolket er et online havemagasin, der drives af passion og kærlighed til haven samt et ønske om at skabe et naturligt samlingspunkt for det danske havefolk. Magasinet er gratis - alle kan læse med - og der er mulighed for at drøfte alverdens havespørgsmål via kommentarboksene.

Kategori: Private sider og blogs

pv2 pv1 ph1
Næste
ph2
Sidste

Læs eventuelt også:

Hvor kommer gourmethavens frø fra?
Foreslå eller ret link
Fejlmelding af link


 Vælg kategori og sortering

Kategori:

Sorter efter:

 Søg i linksamlingen

Søg efter:

Søg i:
beskrivelse
navn
adresse

 

© Copyright , Gourmethaven.

10 online
free counters