Gourmethaven økologisk køkkenhave
burger menu
slidein menu
Chili og peberfrugt
Chili og peberfrugt
Capsicum bestemmelse
Sådan tørres chili
Frøavl af chili og peberfrugt

Spansk peber
Apple
Big Dipper
Brun Peber
California Wonder
Chinese Giant
Corno di Toro
Doux Long des Landes
Gourmet
Lombardo
Neusieder Ideal
Purple Beauty
Ramiro
Sweet Banana
Sweet Orange Baby
Toreador
Tuba

Chilipeber
Ají Blanco Cristal
Ancho
Ancho Mulato
Black Hungarian
Bulgarian Carrot
Cajun Yellow Cayenne
Cascabella
Chocolate Cherry
Ciliegia Piccante
Cochiti
Cyklon
Czechoslovakian Black
Hungarian Hot Wax
Jalapeño
Peter Pepper, Orange
Poinsettia
Purira
Purple Jalapeño
Rio Grande
Santa Fe Grande

Ringbægret chili
Chocolate Scotch Bonnet
Fatalii
Habañero Orange
Habañero White
Yellow Habañero

Cayennepeber
Tabasco

Rocoto
Rocoto Canario
Rocoto Manzano

Aji chili
Ají Amarillo
Starfish

Ancho Mulato

Smag og styrke nogenlunde som Ancho, men den modner til smukt mørkebrun istedet for rød. En dejlig mild chili, der f.eks. kan bruges til at fylde og bage i ovnen.

Sortsnavn:Ancho Mulato
Art:Chilipeber
Capsicum annuum L.
Familie:Natskyggefamilien
Solanaceae
Farve:Brun
Umodne frugters farve:Mørk grøn
Facon:Bred, konisk
Blomst farve:Hvid
Styrke: 100 - 200 Scoville Units
Spiretemperatur:Bedst: 24-32 °C, min: 15 °C, max: 40 °C
Spiretid:7-8 døgn
Forventet frøholdbarhed:5-8 år
Oprindelse:Mexico, USA
Frø-kilde:Impecta Handels
  • Ancho Mulato