Gourmethaven økologisk køkkenhave
burger menu
slidein menu
Chili og peberfrugt
Chili og peberfrugt
Capsicum bestemmelse
Sådan tørres chili
Frøavl af chili og peberfrugt

Spansk peber
Apple
Big Dipper
Brun Peber
California Wonder
Chinese Giant
Corno di Toro
Doux Long des Landes
Gourmet
Lombardo
Neusieder Ideal
Purple Beauty
Ramiro
Sweet Banana
Sweet Orange Baby
Toreador
Tuba

Chilipeber
Ají Blanco Cristal
Ancho
Ancho Mulato
Black Hungarian
Bulgarian Carrot
Cajun Yellow Cayenne
Cascabella
Chocolate Cherry
Ciliegia Piccante
Cochiti
Cyklon
Czechoslovakian Black
Hungarian Hot Wax
Jalapeño
Peter Pepper, Orange
Poinsettia
Purira
Purple Jalapeño
Rio Grande
Santa Fe Grande

Ringbægret chili
Chocolate Scotch Bonnet
Fatalii
Habañero Orange
Habañero White
Yellow Habañero

Cayennepeber
Tabasco

Rocoto
Rocoto Canario
Rocoto Manzano

Aji chili
Ají Amarillo
Starfish

Corno di Toro

Navnet betyder på spansk tyre-horn, hvilket man med en temmelig livlig fantasi kan få de ca. 20 cm. lange peberfrugter til at ligne.

De grønne frugter modner til rød. Corno di Toro er lækker i salatskålen, men også god på grill.

Sortsnavn:Corno di Toro
Synonymer:Bull´s Horn
Art:Peberfrugt (Spansk peber)
Capsicum annuum L.
Familie:Natskyggefamilien
Solanaceae
Farve:Rød
Umodne frugters farve:Grøn
Bredde:6 cm.
Længde:20 cm.
Facon:Aflang, spids med brede skuldre
Blomst farve:Hvid
Styrke: 0 Scoville Units
Spiretemperatur:Bedst: 24-32 °C, min: 15 °C, max: 40 °C
Spiretid:7-8 døgn
Forventet frøholdbarhed:5-8 år
Frø-kilde:Burpee
  • Peberfrugt Corno di Toro
  • Peberfrugt Corno di Toro
  • Peberfrugt Corno di Toro