Ramiro
En dejlig mild, aflang peberfrugt, der er god til salatskålen. Det er den type peber, der ofte ses i butikkerne som snackpeber.
Ramiro har et meget højt naturligt sukkerindhold, og skal endvidere være rig på vitamin C og E.
Det mundrette sortsnavn kunne godt forlede én til at tro, at den kommer fra Spanien, da Ramiro er et ret almindeligt spansk navn. Ramiro er udviklet af firmaet Seminis, der har hovedsæde i Californien, USA. Sorten er patenteret, og avlere i forskellige lande har opnået eneret på at dyrke den.
Det er ikke lykkedes at afdække, hvorvidt Ramiro er en F:1 hybrid, men den har samme karakteristika nu i tredie generation, så den er tilsyneladende frøægte.
Sortsnavn: | Ramiro |
---|---|
Art: | Peberfrugt (Spansk peber) Capsicum annuum L. |
Familie: | Natskyggefamilien Solanaceae |
Farve: | Rød |
Umodne frugters farve: | Grøn |
Facon: | Aflang |
Blomst farve: | Hvid |
Styrke: | 0 Scoville Units |
Spiretemperatur: | Bedst: 24-32 °C, min: 15 °C, max: 40 °C |
Spiretid: | 7-8 døgn |
Forventet frøholdbarhed: | 5-8 år |