Gourmethaven økologisk køkkenhave
burger menu
slidein menu
Chili og peberfrugt
Chili og peberfrugt
Capsicum bestemmelse
Sådan tørres chili
Frøavl af chili og peberfrugt

Spansk peber
Apple
Big Dipper
Brun Peber
California Wonder
Chinese Giant
Corno di Toro
Doux Long des Landes
Gourmet
Lombardo
Neusieder Ideal
Purple Beauty
Ramiro
Sweet Banana
Sweet Orange Baby
Toreador
Tuba

Chilipeber
Ají Blanco Cristal
Ancho
Ancho Mulato
Black Hungarian
Bulgarian Carrot
Cajun Yellow Cayenne
Cascabella
Chocolate Cherry
Ciliegia Piccante
Cochiti
Cyklon
Czechoslovakian Black
Hungarian Hot Wax
Jalapeño
Peter Pepper, Orange
Poinsettia
Purira
Purple Jalapeño
Rio Grande
Santa Fe Grande

Ringbægret chili
Chocolate Scotch Bonnet
Fatalii
Habañero Orange
Habañero White
Yellow Habañero

Cayennepeber
Tabasco

Rocoto
Rocoto Canario
Rocoto Manzano

Aji chili
Ají Amarillo
Starfish

Ramiro

En dejlig mild, aflang peberfrugt, der er god til salatskålen. Det er den type peber, der ofte ses i butikkerne som snackpeber.

Ramiro har et meget højt naturligt sukkerindhold, og skal endvidere være rig på vitamin C og E.

Det mundrette sortsnavn kunne godt forlede én til at tro, at den kommer fra Spanien, da Ramiro er et ret almindeligt spansk navn. Ramiro er udviklet af firmaet Seminis, der har hovedsæde i Californien, USA. Sorten er patenteret, og avlere i forskellige lande har opnået eneret på at dyrke den.

Det er ikke lykkedes at afdække, hvorvidt Ramiro er en F:1 hybrid, men den har samme karakteristika nu i tredie generation, så den er tilsyneladende frøægte.

Sortsnavn:Ramiro
Art:Peberfrugt (Spansk peber)
Capsicum annuum L.
Familie:Natskyggefamilien
Solanaceae
Farve:Rød
Umodne frugters farve:Grøn
Facon:Aflang
Blomst farve:Hvid
Styrke: 0 Scoville Units
Spiretemperatur:Bedst: 24-32 °C, min: 15 °C, max: 40 °C
Spiretid:7-8 døgn
Forventet frøholdbarhed:5-8 år
  • Peberfrugt Ramiro