Moulin Rouge
Moulin Rouge er en rund, rød rødbede med udmærket kraftig rødbedesmag. Den er delikat at spise som mini-rødbeder, men kan sagtens vokse til store rødder, hvis den får lov at stå længe nok.
Stænglerne er klart røde, og giver en fin kontrast til de grønne blade. Spæde blade og stængler er meget delikate at bruge rå i satat.
Langt de fleste rødbedesorter har frø, der i virkeligheden er frønøgler eller klyngefrø. Dvs., at hvert enkelt frønøgle giver flere planter. Frøene hos Moulin Rouge er enkimede (monogerm), hvilket betyder, at der kun kommer én plante fra hvert frø. For den dovne kan det være løsningen, der overflødiggør udtynding.
Sortsnavn: | Moulin Rouge |
---|---|
Art: | Rødbede Beta vulgaris L. var. vulgaris |
Familie: | Amarant-familien Amaranthaceae |
Farve: | Rød |
Facon: | Rund |
Spiretemperatur: | Bedst: 15-30 °C, min: 4 °C, max: 35 °C |
Spiretid: | 5 døgn |
Forventet frøholdbarhed: | 4-6 år |
Frø-kilde: | Mr. Fothergill´s |