Moulin Rouge

Moulin Rouge er en rund, rød rødbede med udmærket kraftig rødbedesmag. Den er delikat at spise som mini-rødbeder, men kan sagtens vokse til store rødder, hvis den får lov at stå længe nok.

Stænglerne er klart røde, og giver en fin kontrast til de grønne blade. Spæde blade og stængler er meget delikate at bruge rå i satat.

Langt de fleste rødbedesorter har frø, der i virkeligheden er frønøgler eller klyngefrø. Dvs., at hvert enkelt frønøgle giver flere planter. Frøene hos Moulin Rouge er enkimede (monogerm), hvilket betyder, at der kun kommer én plante fra hvert frø. For den dovne kan det være løsningen, der overflødiggør udtynding.

Sortsnavn:Moulin Rouge
Art:Rødbede
Beta vulgaris L. var. vulgaris
Familie:Amarant-familien
Amaranthaceae
Farve:Rød
Facon:Rund
Spiretemperatur:Bedst: 15-30 °C, min: 4 °C, max: 35 °C
Spiretid:5 døgn
Forventet frøholdbarhed:4-6 år
Frø-kilde:Mr. Fothergill´s

Læs eventuelt også:

Rødbede Solist

Rødbede Moulin Rouge

Rødbede Moulin Rouge

Rødbede Moulin Rouge

 

© Copyright 2008, Gourmethaven. Oprettet: 7. Marts 2008.

9 online
free counters