Forside
Grøntsager
Agurk, melon mm.
Anu, Mashua
Asparges
Batat, sød kartoffel
Chili og peberfrugt
Fladbælg, Lathyrus
Frugt eller grønsag
Gulerødder
Gurkemeje
Helianti
Ingefær
Jordnød
Jordskok
Kardon
Kinaskok, knoldgaltetand
Løg, hvidløg mm.
Oka
Peberrod
Rødbeder i massevis
Salatskålen
Spinatranke
Taro
Tomater
Yacon
Ært
Frugt
Agurk, melon mm.
Almindelig jujube, brystbærtræ
Ananas
Chili og peberfrugt
Frugt eller grønsag
Guldbær
Jordbærhindbær
Passionsfrugt
Tomater
Frøhjørnet
Frøsamler vejledninger
Frøenes holdbarhed
Frøfirmaer
Frøkursus Kullerup 2008
Frøposesamling
Frørensningskursus 2006
Frøsamler nyhedsbrev
Frøsamler sommertur 2024
Frøsamler årsmøde 2003
Frøsamler årsmøde 2004
Frøsamler årsmøde 2005
Frøsamler årsmøde 2006
Frøsamler årsmøde 2007
Frøsamler årsmøde 2008
Frøsamlernes frøkursus 2005
Græsrodsgenbank kursus
Gulerødder på Ærø
Hurtig frøkuvert
Litteraturliste
Overtonesang og frøhvile
Rød måne og frøsnapperne
Selvlukkende frøpose
Spireprøver
Tom Wagner workshop
Dagens grønt
Årets gang
Årets gang
Årets gang arkiv
Blandet
Blandede haveemner
Bobleplast i drivhuset
Capsicum bestemmelse
Er jorden bekvem
Forsøg med så-folie
Frøenes holdbarhed
Frøtapet
Haveordbog
Hjemmelavet insektsæbe
Lagring af grønsager
Lav en jordkule
Litteraturliste
Skriv på potter og planteskilte
Sneglebekæmpelse
Spiretemperatur
Vejrudsigten
Baghaven
Sopopgang og solnedgang
Presseomtale
Huset i træet
Billeder - Cykel/campingture
Billeder - Frøsamler
Billeder - Familie
Billeder - Andet
Kæpheste
Om os
Om os
Ophavsret
Skriv til os
Links
RSS
Frøposer
Frøposesamling
Chilipeber
Ají Blanco Cristal
Anaheim
Anaheim
Anaheim
Ancho
Ancho
Ancho Mulato
Ancho San Luis
Bulgarian Carrot
Cajun Red Cayenne
Cajun Yellow Cayenne
Caribbean Red
Cascabella
Cherry Hot
Czechoslovakian Black
Early Red F1
Golden Cheese F1
Hot Lemon
Hungarian Hot Wax
Jalapeño
Paprika de Cayenne
Paprika de Cayenne
Piment d´Espelette
Purira
Santa Fe Grande
Sweet Wrinkled Old Man
Chilipeber, Jalapeño
Chilipeber
Jalapeño
Videnskabeligt navn:
Capsicum annuum
L.
Spiretemperatur:
bedst: 24-32 °C, min: 15 °C, max: 40 °C
Spiretid:
7-8 døgn
Forventet frø-holdbarhed:
5-8 år
Frøfirma:
Burpee
Købt år:
2000
Pakkeår:
1999
Læs eventuelt også:
Chilipeber, Jalapeño
.
© Copyright, Gourmethaven.
3 online