Reklamer, hvorfor nu det?

Der er kommet reklamer på gourmethaven. Nogle har bemærket det, og spurgt "hvorfor nu det, hvad skal det til for"?

Det er en fornøjelse at skrive om haven og vise nogle af havens resultater frem. Der kommer jævnligt kommentarer, der fortæller, at mange af læserne også finder indholdet interessant. Der er hver dag flere hundrede mennesker, der besøger siderne, og mange vender jævnligt tilbage.

Det at skrive og vedligeholde et websted som gourmethaven.dk er noget, der går mange af årets mørke timer med, for det er et enmands projekt. Ideen med at have reklamerne er at "få lidt ud af anstrengelserne".

De haverelaterede annoncer, der er her på siderne, har til formål at trække flere besøgende og kunder til annoncørerne, og reklameindtægterne herfra kan financiere udgiften til webhotel, og give penge til et par haveblade, en havebog, lidt frø, eller en ting til haven.

Annoncerne udvælges automatisk ud fra sidernes indhold, og er som hovedregel emnemæssigt i relation til indholdet. Det kan dog ske, at der kommer annoncer for websteder, der har aldeles irrelevant indhold. Skulle det ske, at du ser en annonce, som du finder meget stødende, kan du vælge at melde tilbage om det med oplysning om det annoncerende websteds præcise adresse, så jeg kan forsøge at blackliste den adresse fra annoncerne.

Som altid værdsættes konstruktive henvendelser, du bruger blot formularen under "Skriv til os" i menuen.

 

© Copyright , Gourmethaven.

10 online
free counters